BlogUrologie › Symposium Urologieverpleegkundige online 21 maart 2013

Symposium Urologieverpleegkundige online 21 maart 2013

Uitslag enquêtes

Donderdag, 4 April 2013

Om te beoordelen  hoe het symposium is ervaren hebben we de deelnemers gevraagd om enquête formulieren in te vullen. Maar liefst 87 enquêtes zijn er retour gekomen, voldoende feedback om  een goed beeld te krijgen.
Over het algemeen is het symposium zeer positief ervaren. Algemene indruk was prima, er zijn veel bruikbare tips gegeven, de workshops waren leerzaam en interessant en er was voldoende mogelijkheid om vragen te  stellen.

Maar liefst 80% geeft aan dat hun beeld over de poli urologie is veranderd in positieve zin. De poli wordt omschreven als open en toegankelijk, waardoor de drempel om contact op te nemen erg laag ligt. Men vond het fijn om gezichten bij de namen te leren kennen en men vindt dat de poli een dynamisch enthousiast professioneel team heeft.
Er waren ook mensen die zich verbaasden over de breedte van het specialisme urologie. Ook het kenniscentrum werd zeer goed beoordeeld. Hoewel het nog niet compleet is gaf men nu al aan dat het bruikbare informatie geeft, een toegevoegde waarde heeft voor de
zorgverlener en het zeker te gaan gebruiken in de praktijk.
                                                                                                                                                                                       Aandachtspunten voor volgend symposium zijn:De workshops langer maken, zodat er voldoende tijd is ergens diep op in te gaan. Sheets meegeven van de presentaties zodat men niet hoeft mee te schrijven.
Rapportcijfers:
Sessie katheter management: 8.03
Sessie Bekkenbodem en Seksuologie: 8.12
Sessie skills lab: 7.85
Sessie: kennismaken met verpleegkundig kenniscentrum 7.78 
Al met al een goede beoordeling en voldoende feedback om het kenniscentrum en de samenwerking met andere zorgverleners uit te breiden.
Nogmaals een oproep aan onze collega’s: mis je onderwerpen op het kenniscentrum laat het ons weten! Via de mail, forum of telefoon
Kennis is macht, kennis delen is onze gezamenlijke kracht!

Met vriendelijke groet,
Gemma Hafkamp
Teamleider Poli urologie
www.urologie.slingeland.nl/professionals


ReageerReageer

Reacties

Uw reactie op Symposium Urologieverpleegkundige online 21 maart 2013

(Let op: de nicknaam die u opgeeft zal zichtbaar zijn.)