BlogUrologie › Verpleegkundig symposium 2013

Verpleegkundig symposium 2013

Verpleegkundige online

Verpleegkundige Urologie

Maandag, 25 Maart 2013

Afgelopen donderdag 21 maart vond ons jaarlijkse verpleegkundig symposium plaats, met dit jaar als titel:"verpleegkundigen online". Dit naar aanleiding van de presentatie van ons eigen gedeelte op de website van verpleegkundigen voor verpleegkundigen. Onder het tabblad professionals staat informatie over urologische verpleegkundige zorg.

Het initiatief onstond doordat we dagelijks telefoontjes kregen met vragen over verpleegkundig urologische zorg.Wij hopen nu met deze site dat er aan de nodige informatievoorziening omtrent de verpleegkundig urologische zorg wordt voorzien. We zijn ons er ter dege van bewust dat er zeker nog zaken zullen ontbreken maar hopen de nodige feedback hierover van onze thuiszorgcollega s te ontvangen zodat we onze site up to date en compleet kunnen maken en houden.
Tijdens ons symposium was er ook in kleine groepjes gelegenheid om zelf achter de pc te oefenen met deze nieuwe site.
Verder was er aandacht voor Kathetermanagement,sexuologie en bekkenbodemtherapie en kon er op de poli worden geoefend met katheteriseren en afplakken van een nefrostomiekatheter.
Wij als verpleegkundigen van de poli Urologie vonden het een geslaagd symposium en hopen ons enthousiasme en kennis te hebben kunnen overdragen. We hopen natuurlijk ook van jullie te kunnen blijven leren en staan open voor feedback op onze site want ons motto is:
KENNIS HEBBEN IS MACHT,
KENNIS DELEN IS ONZE KRACHT!

ReageerReageer

Reacties

Uw reactie op Verpleegkundig symposium 2013

(Let op: de nicknaam die u opgeeft zal zichtbaar zijn.)