Kenniscentrum › Kenniscentrum Urologie
Patiëntenfolders

Kenniscentrum Urologie


Medische informatie

Deze website is gemaakt om u zo volledig mogelijk te informeren over urologische ziekten en de service die de urologen van het Slingeland ziekenhuis u kunnen bieden. Dit kenniscentrum is een onderdeel van de website www.slingeland.nl, waarop u alle informatie over het ziekenhuis en andere specialismen kunt vinden. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt. De ziektebeelden zijn eenvoudig beschreven en proberen u een houvast te geven in de enorme hoeveelheid informatie die het internet biedt.

Geef uw mening over uw uroloog op zorgkaart.nl

Blog

Voor het blog schrijven zorgprofessionals die betrokken zijn bij de afdeling Urologie over hun ervaringen, nieuwe ontwikkelingen, statistieken en opvallende nieuwtjes. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt en u kunt altijd een reactie achterlaten.

Forum

Het forum is een platform waar patiënten en zorgverleners elkaar kunnen vinden. Patiënten kunnen hier hun ervaringen delen met elkaar, reageren en vragen stellen. Het geeft de zorgverleners de mogelijkheid om naar u te luisteren en te leren. Daarnaast steunt het patiënten en hun naasten enorm om verhalen van anderen te lezen en met lotgenoten in contact te komen.

Het Slingeland Ziekenhuis maakt steeds meer gebruik van sociale media als Twitter, Facebook en LinkedIn. Wij nodigen u van harte uit om ons ook daar te volgen.
De polikliniek Urologie is bereikbaar via telefoonnummer: (0314) 32 95 72. U volgt routenummer 100 in het ziekenhuis om bij de polikliniek Urologie te komen.

Com-passion for CareDeel deze pagina: